Egenskaper

Laktosfri Mjölkfri Vegan Vegetarisk

Vegovitamin D3, 60 tabletter

Acrilex
129 kr
I Lager Fri frakt Öppet köp 14 dagar Beställ före 12:00 så skickas paketet idag

Egenskaper

Laktosfri Mjölkfri Vegan Vegetarisk
  • Kosttillskott med vitamin D3
  • Veganskt vitamin D3 gjort på lav
  • 1 tablett om dagen

Acrilex Vegovitamin D3 – Kosttillskott med vitamin D3

Acrilex Vegovitamin D3 är ett kosttillskott av Vitamin D3. Kosttillskottet med vitamin D3 är Sveriges första helt veganska kosttillskott av vitamin D3. Vitamin D3 hjälper till att behålla en normal benstomme och normala tänder. Vitaminen hjälper även till att upprätthålla immunförsvarets normala funktion. På sommarhalvåret får vi ofta i oss tillräckligt mycket av vitaminen via solen men under höst och vinter kan en behöva extra tillskott av D-vitamin. Många andra D-vitamin tillskott är gjorda av fårull, men detta är helt veganskt och istället gjort på lav. Produkten är granskad av the Vegan Society, så att alla kan känna sig trygga med att den är helt fri från animaliska tillsatser och animaliskt ursprung.

Användning av Acrilex Vegovitamin D3

Den rekommenderade dagliga intaget (RDI) är 1 tablett och det bör inte överskridas. Tabletten är både tuggbar eller kan sväljas hel. Acrilex Vegovitamin D3 är ett kosttillskott och ersätter således inte en varierad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil.

Maltodextrin, stabiliseringsmedel (mikrokristallin cellulosa), vegetabiliskt vitamin D-komplex (majsSTÄRKELSE, kokosolja, sackaros, cholecalciferol, antioxidationsmedel (D-alfatokoferol, ascorbyl palmitat)), klumpförebyggande medel (fettsyror (stearinsyra), kiseldioxid, magnesiumsalt av fettsyror).

Rekommenderad dos: 1 tablett om dagen.

1 tablett innehåller:

NäringsämneMängd% av DRI*
Vitamin D62,5 µg1250%

* Dagligt referensintag

µg = mikrogram

114595
Rekommenderad dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga alltid din läkare innan du använder kosttillskott om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel.

Ingår i kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order


Populära produkter